AFC Bournemouth vs Chelsea

AFC Bournemouth vs ChelseaAFC BournemouthChelsea

⚽ 2023-09-17 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Chelsea Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Chelsea wordt op 2023-09-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Andoni Iraola heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Chelsea 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen AFC Bournemouth vs Chelsea, behaalde AFC Bournemouth 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Chelsea uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor AFC Bournemouth: n/a
  • voor Chelsea: n/a

AFC Bournemouth vs Chelsea Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen AFC Bournemouth en Chelsea:

Datum Uitslagen
2023-05-06 AFC Bournemouth 1 – 3 Chelsea
2022-12-27 Chelsea 2 – 0 AFC Bournemouth
2020-02-29 AFC Bournemouth 2 – 2 Chelsea
2019-12-14 Chelsea 0 – 1 AFC Bournemouth

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de AFC Bournemouth vs Chelsea H2H pagina aan.

AFC Bournemouth vs Chelsea voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

AFC Bournemouth vs Chelsea Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AFC Bournemouth - Chelsea gespeeld in de Premier League op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

AFC Bournemouth vs Chelsea Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AFC Bournemouth - Chelsea gespeeld in de Premier League op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op AFC Bournemouth tegen Chelsea?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd AFC Bournemouth tegen Chelsea te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd AFC Bournemouth vs Chelsea?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl