Alba Berlin vs Panathinaikos

Alba Berlin vs PanathinaikosAlba BerlinPanathinaikos

🏀 2023-11-10 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Panathinaikos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Alba Berlin tegen Panathinaikos in de Euroleague begint om 19:00 op 2023-11-10. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Panathinaikos een 1.000 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Alba Berlin met 2 overwinningen thuis, terwijl Panathinaikos 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Alba Berlin een gemiddeld puntenverschil van 17.2 punten, terwijl Panathinaikos een gemiddeld puntenverschil van 22.6 punten heeft:

  • Alba Berlin: 99.5 gemiddelde punten voor, 82.3 gemiddelde punten tegen
  • Panathinaikos: 87.4 gemiddelde punten voor, 64.8 gemiddelde punten tegen

Alba Berlin vs Panathinaikos Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Alba Berlin en Panathinaikos:

Datum Uitslagen
2023-04-07 Panathinaikos 84 – 88 Alba Berlin
2022-10-19 Alba Berlin 94 – 65 Panathinaikos
2022-04-06 Alba Berlin 87 – 78 Panathinaikos
2021-12-10 Panathinaikos 82 – 67 Alba Berlin

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Alba Berlin tegen Panathinaikos wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Alba Berlin vs Panathinaikos Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Alba Berlin en Panathinaikos en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Alba Berlin vs Panathinaikos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Alba Berlin tegen Panathinaikos die in de Euroleague op 2023-11-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Alba Berlin vs Panathinaikos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Alba Berlin tegen Panathinaikos die in de Euroleague op 2023-11-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Alba Berlin tegen Panathinaikos?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Alba Berlin tegen Panathinaikos, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Alba Berlin vs Panathinaikos?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd