Almere City vs Go Ahead Eagles

Almere City vs Go Ahead EaglesAlmere CityGo Ahead Eagles

⚽ 2023-10-28 – Eredivisie

 

Almere City vs Go Ahead Eagles Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Almere City en Go Ahead Eagles wordt op 2023-10-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Pastoor heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Go Ahead Eagles 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Almere City vs Go Ahead Eagles, behaalde Almere City 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Go Ahead Eagles uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Almere City: D. Post(1 goals/match);
  • voor Go Ahead Eagles: n/a

Almere City vs Go Ahead Eagles Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Almere City en Go Ahead Eagles:

Datum Uitslagen
2021-10-27 Almere City 0 – 2 Go Ahead Eagles
2021-04-17 Go Ahead Eagles 3 – 0 Almere City
2020-11-21 Almere City 3 – 0 Go Ahead Eagles
2020-01-12 Go Ahead Eagles 1 – 1 Almere City

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Almere City vs Go Ahead Eagles H2H pagina aan.

Almere City vs Go Ahead Eagles voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Almere City vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Almere City - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Almere City vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Almere City - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Almere City tegen Go Ahead Eagles?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Almere City tegen Go Ahead Eagles te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Almere City vs Go Ahead Eagles?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd