Angers SCO vs Troyes

Angers SCO vs TroyesAngers SCOTroyes

⚽ 2023-05-27 – Ligue 1

 

Angers SCO vs Troyes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Angers SCO en Troyes wordt op 2023-05-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Dujeux heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Troyes 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Angers SCO vs Troyes, behaalde Angers SCO 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Troyes uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Angers SCO: n/a
  • voor Troyes: n/a

Angers SCO vs Troyes Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Angers SCO en Troyes:

Datum Uitslagen
2022-08-28 Troyes 3 – 1 Angers SCO
2022-01-23 Angers SCO 2 – 1 Troyes
2021-09-26 Troyes 1 – 1 Angers SCO
2018-01-17 Angers SCO 3 – 1 Troyes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Angers SCO vs Troyes H2H pagina aan.

Angers SCO vs Troyes voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Angers SCO vs Troyes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Angers SCO - Troyes gespeeld in de Ligue 1 op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Angers SCO vs Troyes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Angers SCO - Troyes gespeeld in de Ligue 1 op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Angers SCO tegen Troyes?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Angers SCO tegen Troyes te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Angers SCO vs Troyes?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,