Antwerp vs Gent

Antwerp vs GentAntwerpGent

⚽ 2023-09-27 – First Division A

 

Antwerp vs Gent Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Antwerp en Gent wordt op 2023-09-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. van Bommel heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Gent 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Antwerp vs Gent, behaalde Antwerp 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Gent uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Antwerp: n/a
  • voor Gent: n/a

Antwerp vs Gent Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Antwerp en Gent:

Datum Uitslagen
2023-01-07 Antwerp 2 – 0 Gent
2022-08-28 Gent 1 – 2 Antwerp
2022-01-30 Gent 0 – 1 Antwerp
2021-10-03 Antwerp 1 – 0 Gent

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Antwerp vs Gent H2H pagina aan.

Antwerp vs Gent voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Antwerp vs Gent Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Gent gespeeld in de First Division A op 2023-09-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Antwerp vs Gent Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Gent gespeeld in de First Division A op 2023-09-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Antwerp tegen Gent?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Antwerp tegen Gent te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Antwerp vs Gent?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl