Antwerp vs Shakhtar Donetsk

Antwerp vs Shakhtar DonetskAntwerpShakhtar Donetsk

⚽ 2023-10-04 – UEFA Champions League

 

Antwerp vs Shakhtar Donetsk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Antwerp en Shakhtar Donetsk wordt op 2023-10-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 16:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. van Bommel heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Shakhtar Donetsk 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Antwerp vs Shakhtar Donetsk, behaalde Antwerp 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Shakhtar Donetsk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Antwerp: n/a
  • voor Shakhtar Donetsk: n/a

Antwerp vs Shakhtar Donetsk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Antwerp en Shakhtar Donetsk:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Antwerp vs Shakhtar Donetsk H2H pagina aan.

Antwerp vs Shakhtar Donetsk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Antwerp vs Shakhtar Donetsk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Shakhtar Donetsk gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Antwerp vs Shakhtar Donetsk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Shakhtar Donetsk gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Antwerp tegen Shakhtar Donetsk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Antwerp tegen Shakhtar Donetsk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Antwerp vs Shakhtar Donetsk?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd