Aris Limassol vs Rakow Czestochowa

Aris Limassol vs Rakow CzestochowaAris LimassolRakow Czestochowa

⚽ 2023-08-15 – UEFA Champions League

 

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Aris Limassol en Rakow Czestochowa wordt op 2023-08-15 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Shpilevskiy heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Rakow Czestochowa 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Aris Limassol vs Rakow Czestochowa, behaalde Aris Limassol 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Rakow Czestochowa uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Aris Limassol: M. Stępiński(1 goals/match);Y. Gomis(2 goals/match);L. Bengtsson(1 goals/match);J. Montnor(1 goals/match);
  • voor Rakow Czestochowa: n/a

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Aris Limassol en Rakow Czestochowa:

Datum Uitslagen
2023-08-08 Rakow Czestochowa 2 – 1 Aris Limassol
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Aris Limassol vs Rakow Czestochowa H2H pagina aan.

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Aris Limassol - Rakow Czestochowa gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-08-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Aris Limassol - Rakow Czestochowa gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-08-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Aris Limassol tegen Rakow Czestochowa?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Aris Limassol tegen Rakow Czestochowa te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Aris Limassol vs Rakow Czestochowa?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl