Arsenal vs Brighton & Hove Albion

Arsenal vs Brighton & Hove AlbionArsenalBrighton & Hove Albion

⚽ 2023-05-14 – Premier League

 

Arsenal vs Brighton & Hove Albion Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion wordt op 2023-05-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Mikel Arteta heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Brighton & Hove Albion 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Arsenal vs Brighton & Hove Albion, behaalde Arsenal 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Brighton & Hove Albion uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Arsenal: n/a
  • voor Brighton & Hove Albion: n/a

Arsenal vs Brighton & Hove Albion Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion:

Datum Uitslagen
2022-12-31 Brighton & Hove Albion 2 – 4 Arsenal
2022-11-09 Arsenal 1 – 3 Brighton & Hove Albion
2022-04-09 Arsenal 1 – 2 Brighton & Hove Albion
2021-10-02 Brighton & Hove Albion 0 – 0 Arsenal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Arsenal vs Brighton & Hove Albion H2H pagina aan.

Arsenal vs Brighton & Hove Albion voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Arsenal vs Brighton & Hove Albion Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Arsenal - Brighton & Hove Albion gespeeld in de Premier League op 2023-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Arsenal vs Brighton & Hove Albion Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Arsenal - Brighton & Hove Albion gespeeld in de Premier League op 2023-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Arsenal tegen Brighton & Hove Albion?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Arsenal tegen Brighton & Hove Albion te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Arsenal vs Brighton & Hove Albion?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,