Arsenal vs Manchester United

Arsenal vs Manchester UnitedArsenalManchester United

⚽ 2023-09-03 – Premier League

 

Arsenal vs Manchester United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Arsenal en Manchester United wordt op 2023-09-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Mikel Arteta heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Manchester United 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Arsenal vs Manchester United, behaalde Arsenal 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Manchester United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Arsenal: n/a
  • voor Manchester United: n/a

Arsenal vs Manchester United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Arsenal en Manchester United:

Datum Uitslagen
2023-01-22 Arsenal 3 – 2 Manchester United
2022-09-04 Manchester United 3 – 1 Arsenal
2022-04-23 Arsenal 3 – 1 Manchester United
2021-12-02 Manchester United 3 – 2 Arsenal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Arsenal vs Manchester United H2H pagina aan.

Arsenal vs Manchester United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Arsenal vs Manchester United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Arsenal - Manchester United gespeeld in de Premier League op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Arsenal vs Manchester United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Arsenal - Manchester United gespeeld in de Premier League op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Arsenal tegen Manchester United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Arsenal tegen Manchester United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Arsenal vs Manchester United?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl