AS Eupen vs Club Brugge

AS Eupen vs Club BruggeAS EupenClub Brugge

⚽ 2023-08-13 – First Division A

 

AS Eupen vs Club Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen AS Eupen en Club Brugge wordt op 2023-08-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Kohfeldt heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Club Brugge 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen AS Eupen vs Club Brugge, behaalde AS Eupen 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Club Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor AS Eupen: Y. Van Genechten(2 goals/match);
  • voor Club Brugge: Thiago(1 goals/match);

AS Eupen vs Club Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen AS Eupen en Club Brugge:

Datum Uitslagen
2023-04-23 Club Brugge 7 – 0 AS Eupen
2022-07-31 AS Eupen 2 – 1 Club Brugge
2022-02-20 AS Eupen 1 – 3 Club Brugge
2021-07-25 Club Brugge 2 – 2 AS Eupen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de AS Eupen vs Club Brugge H2H pagina aan.

AS Eupen vs Club Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

AS Eupen vs Club Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AS Eupen - Club Brugge gespeeld in de First Division A op 2023-08-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

AS Eupen vs Club Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AS Eupen - Club Brugge gespeeld in de First Division A op 2023-08-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op AS Eupen tegen Club Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd AS Eupen tegen Club Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd AS Eupen vs Club Brugge?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl