AS Eupen vs OH Leuven

AS Eupen vs OH LeuvenAS EupenOH Leuven

⚽ 2023-08-26 – First Division A

 

AS Eupen vs OH Leuven Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen AS Eupen en OH Leuven wordt op 2023-08-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Kohfeldt heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl OH Leuven 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen AS Eupen vs OH Leuven, behaalde AS Eupen 2 overwinningen in eigen huis, terwijl OH Leuven uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor AS Eupen: n/a
  • voor OH Leuven: n/a

AS Eupen vs OH Leuven Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen AS Eupen en OH Leuven:

Datum Uitslagen
2023-01-17 OH Leuven 1 – 1 AS Eupen
2022-10-18 AS Eupen 4 – 2 OH Leuven
2022-03-06 AS Eupen 3 – 1 OH Leuven
2021-08-21 OH Leuven 1 – 4 AS Eupen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de AS Eupen vs OH Leuven H2H pagina aan.

AS Eupen vs OH Leuven voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

AS Eupen vs OH Leuven Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AS Eupen - OH Leuven gespeeld in de First Division A op 2023-08-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

AS Eupen vs OH Leuven Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AS Eupen - OH Leuven gespeeld in de First Division A op 2023-08-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op AS Eupen tegen OH Leuven?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd AS Eupen tegen OH Leuven te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd AS Eupen vs OH Leuven?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl