AS Eupen vs Zulte-Waregem

AS Eupen vs Zulte-WaregemAS EupenZulte-Waregem

⚽ 2023-04-14 – First Division A

 

AS Eupen vs Zulte-Waregem Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen AS Eupen en Zulte-Waregem wordt op 2023-04-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op TBA GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Still heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Zulte-Waregem 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen AS Eupen vs Zulte-Waregem, behaalde AS Eupen 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Zulte-Waregem uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor AS Eupen: n/a
  • voor Zulte-Waregem: n/a

AS Eupen vs Zulte-Waregem Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen AS Eupen en Zulte-Waregem:

Datum Uitslagen
2022-11-12 Zulte-Waregem 5 – 5 AS Eupen
2022-03-12 Zulte-Waregem 3 – 0 AS Eupen
2021-12-01 AS Eupen 3 – 2 Zulte-Waregem
2021-11-06 AS Eupen 1 – 1 Zulte-Waregem

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de AS Eupen vs Zulte-Waregem H2H pagina aan.

AS Eupen vs Zulte-Waregem voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

AS Eupen vs Zulte-Waregem Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AS Eupen - Zulte-Waregem gespeeld in de First Division A op 2023-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

AS Eupen vs Zulte-Waregem Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AS Eupen - Zulte-Waregem gespeeld in de First Division A op 2023-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op AS Eupen tegen Zulte-Waregem?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd AS Eupen tegen Zulte-Waregem te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd AS Eupen vs Zulte-Waregem?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl