Atalanta vs Juventus

Atalanta vs JuventusAtalantaJuventus

⚽ 2023-10-01 – Serie A

 

Atalanta vs Juventus Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Atalanta en Juventus wordt op 2023-10-01 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach G. Gasperini heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Juventus 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Atalanta vs Juventus, behaalde Atalanta 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Juventus uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Atalanta: n/a
  • voor Juventus: n/a

Atalanta vs Juventus Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Atalanta en Juventus:

Datum Uitslagen
2023-05-07 Atalanta 0 – 2 Juventus
2023-01-22 Juventus 3 – 3 Atalanta
2022-02-13 Atalanta 1 – 1 Juventus
2021-11-27 Juventus 0 – 1 Atalanta

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Atalanta vs Juventus H2H pagina aan.

Atalanta vs Juventus voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Atalanta vs Juventus Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atalanta - Juventus gespeeld in de Serie A op 2023-10-01 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Atalanta vs Juventus Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atalanta - Juventus gespeeld in de Serie A op 2023-10-01 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Atalanta tegen Juventus?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Atalanta tegen Juventus te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atalanta vs Juventus?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,

Verifieer je leeftijd