Athletic Club vs Celta de Vigo

Athletic Club vs Celta de VigoAthletic ClubCelta de Vigo

⚽ 2023-11-10 – La Liga

 

Athletic Club vs Celta de Vigo Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Athletic Club en Celta de Vigo wordt op 2023-11-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Ernesto Valverde heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Celta de Vigo 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Athletic Club vs Celta de Vigo, behaalde Athletic Club 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Celta de Vigo uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Athletic Club: n/a
  • voor Celta de Vigo: n/a

Athletic Club vs Celta de Vigo Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Athletic Club en Celta de Vigo:

Datum Uitslagen
2023-05-20 Athletic Club 2 – 1 Celta de Vigo
2023-01-29 Celta de Vigo 1 – 0 Athletic Club
2022-04-17 Athletic Club 0 – 2 Celta de Vigo
2021-08-28 Celta de Vigo 0 – 1 Athletic Club

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Athletic Club vs Celta de Vigo H2H pagina aan.

Athletic Club vs Celta de Vigo voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Athletic Club vs Celta de Vigo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Athletic Club - Celta de Vigo gespeeld in de La Liga op 2023-11-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Athletic Club vs Celta de Vigo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Athletic Club - Celta de Vigo gespeeld in de La Liga op 2023-11-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Athletic Club tegen Celta de Vigo?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Athletic Club tegen Celta de Vigo te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Athletic Club vs Celta de Vigo?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd