Athletic Club vs Real Betis

Athletic Club vs Real BetisAthletic ClubReal Betis

⚽ 2023-08-27 – La Liga

 

Athletic Club vs Real Betis Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Athletic Club en Real Betis wordt op 2023-08-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Ernesto Valverde heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Betis 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Athletic Club vs Real Betis, behaalde Athletic Club 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Betis uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Athletic Club: n/a
  • voor Real Betis: n/a

Athletic Club vs Real Betis Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Athletic Club en Real Betis:

Datum Uitslagen
2023-05-04 Athletic Club 0 – 1 Real Betis
2022-12-29 Real Betis 0 – 0 Athletic Club
2022-03-13 Real Betis 1 – 0 Athletic Club
2021-12-19 Athletic Club 3 – 2 Real Betis

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Athletic Club vs Real Betis H2H pagina aan.

Athletic Club vs Real Betis voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Athletic Club vs Real Betis Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Athletic Club - Real Betis gespeeld in de La Liga op 2023-08-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Athletic Club vs Real Betis Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Athletic Club - Real Betis gespeeld in de La Liga op 2023-08-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Athletic Club tegen Real Betis?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Athletic Club tegen Real Betis te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Athletic Club vs Real Betis?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl