Atlanta Hawks vs Golden State Warriors

Atlanta Hawks vs Golden State WarriorsAtlanta HawksGolden State Warriors

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Atlanta Hawks tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 00:30 op 2023-03-18. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 69 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0.514 procent winstpercentage heeft uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Atlanta Hawks met 2 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van -0.3 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten heeft:

  • Atlanta Hawks: 117.2 gemiddelde punten voor, 117.5 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 118.3 gemiddelde punten voor, 117.7 gemiddelde punten tegen

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Atlanta Hawks en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2023-01-03 Golden State Warriors – Atlanta Hawks
2022-03-26 Atlanta Hawks 121 – 110 Golden State Warriors
2021-11-09 Golden State Warriors 127 – 113 Atlanta Hawks
2021-04-05 Atlanta Hawks 117 – 111 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Atlanta Hawks tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Atlanta Hawks en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-03-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-03-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Atlanta Hawks tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atlanta Hawks vs Golden State Warriors?

Geplaatst in NBA Getagd met ,