Atlanta Hawks vs Washington Wizards

Atlanta Hawks vs Washington WizardsAtlanta HawksWashington Wizards

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Atlanta Hawks tegen Washington Wizards in de NBA begint om 00:30 op 2023-11-02. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden, terwijl Washington Wizards een 0.333 procent winstpercentage heeft uit de laatste 3 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Atlanta Hawks met 1 overwinningen thuis, terwijl Washington Wizards 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van 4.7 punten, terwijl Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -11.7 punten heeft:

  • Atlanta Hawks: 121 gemiddelde punten voor, 116.3 gemiddelde punten tegen
  • Washington Wizards: 113.3 gemiddelde punten voor, 125 gemiddelde punten tegen

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Atlanta Hawks en Washington Wizards:

Datum Uitslagen
2023-04-06 Atlanta Hawks 134 – 116 Washington Wizards
2023-03-11 Washington Wizards 107 – 114 Atlanta Hawks
2023-03-09 Washington Wizards 120 – 122 Atlanta Hawks
2023-03-01 Atlanta Hawks 116 – 119 Washington Wizards

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Atlanta Hawks tegen Washington Wizards wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Atlanta Hawks en Washington Wizards en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Atlanta Hawks tegen Washington Wizards?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Washington Wizards, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atlanta Hawks vs Washington Wizards?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd