Atletico Madrid vs Almeria

Atletico Madrid vs AlmeriaAtletico MadridAlmeria

⚽ 2023-04-16 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Almeria Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Almeria wordt op 2023-04-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Simeone heeft 5 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almeria 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Atletico Madrid vs Almeria, behaalde Atletico Madrid 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Almeria uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Atletico Madrid: n/a
  • voor Almeria: n/a

Atletico Madrid vs Almeria Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Atletico Madrid en Almeria:

Datum Uitslagen
2023-01-15 Almeria 1 – 1 Atletico Madrid
2015-02-21 Atletico Madrid 3 – 0 Almeria
2014-09-24 Almeria 0 – 1 Atletico Madrid
2014-02-08 Almeria 2 – 0 Atletico Madrid

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Atletico Madrid vs Almeria H2H pagina aan.

Atletico Madrid vs Almeria voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Atletico Madrid vs Almeria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Almeria gespeeld in de La Liga op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Atletico Madrid vs Almeria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Almeria gespeeld in de La Liga op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Atletico Madrid tegen Almeria?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Atletico Madrid tegen Almeria te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atletico Madrid vs Almeria?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,