Atletico Madrid vs Athletic Club

Atletico Madrid vs Athletic ClubAtletico MadridAthletic Club

⚽ 2023-02-19 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Athletic Club Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Athletic Club wordt op 2023-02-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Simeone heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Athletic Club 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Atletico Madrid vs Athletic Club, behaalde Atletico Madrid 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Athletic Club uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Atletico Madrid: n/a
  • voor Athletic Club: n/a

Atletico Madrid vs Athletic Club Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Atletico Madrid en Athletic Club:

Datum Uitslagen
2022-10-15 Athletic Club 0 – 1 Atletico Madrid
2022-04-30 Athletic Club 2 – 0 Atletico Madrid
2022-01-13 Atletico Madrid 1 – 2 Athletic Club
2021-09-18 Atletico Madrid 0 – 0 Athletic Club

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Atletico Madrid vs Athletic Club H2H pagina aan.

Atletico Madrid vs Athletic Club voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Atletico Madrid vs Athletic Club Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Athletic Club gespeeld in de La Liga op 2023-02-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Atletico Madrid vs Athletic Club Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Athletic Club gespeeld in de La Liga op 2023-02-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Atletico Madrid tegen Athletic Club?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Atletico Madrid tegen Athletic Club te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atletico Madrid vs Athletic Club?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,