Atletico Madrid vs Feyenoord

Atletico Madrid vs FeyenoordAtletico MadridFeyenoord

⚽ 2023-10-04 – UEFA Champions League

 

Atletico Madrid vs Feyenoord Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Feyenoord wordt op 2023-10-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 16:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Simeone heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Feyenoord 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Atletico Madrid vs Feyenoord, behaalde Atletico Madrid 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Feyenoord uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Atletico Madrid: Pablo Barrios(1 goals/match);
  • voor Feyenoord: A. Jahanbakhsh(1 goals/match);C. Stengs(1 goals/match);

Atletico Madrid vs Feyenoord Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Atletico Madrid en Feyenoord:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Atletico Madrid vs Feyenoord H2H pagina aan.

Atletico Madrid vs Feyenoord voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Atletico Madrid vs Feyenoord Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Feyenoord gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Atletico Madrid vs Feyenoord Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Feyenoord gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Atletico Madrid tegen Feyenoord?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Atletico Madrid tegen Feyenoord te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atletico Madrid vs Feyenoord?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd