Atletico Madrid vs Real Valladolid

Atletico Madrid vs Real ValladolidAtletico MadridReal Valladolid

⚽ 2023-01-21 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Real Valladolid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Real Valladolid wordt op 2023-01-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Simeone heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Valladolid 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Atletico Madrid vs Real Valladolid, behaalde Atletico Madrid 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Valladolid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Atletico Madrid: n/a
  • voor Real Valladolid: n/a

Atletico Madrid vs Real Valladolid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Atletico Madrid en Real Valladolid:

Datum Uitslagen
2021-05-22 Real Valladolid 1 – 2 Atletico Madrid
2020-12-05 Atletico Madrid 2 – 0 Real Valladolid
2020-06-20 Atletico Madrid 1 – 0 Real Valladolid
2019-10-06 Real Valladolid 0 – 0 Atletico Madrid

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Atletico Madrid vs Real Valladolid H2H pagina aan.

Atletico Madrid vs Real Valladolid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Atletico Madrid vs Real Valladolid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Real Valladolid gespeeld in de La Liga op 2023-01-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Atletico Madrid vs Real Valladolid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atletico Madrid - Real Valladolid gespeeld in de La Liga op 2023-01-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Atletico Madrid tegen Real Valladolid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Atletico Madrid tegen Real Valladolid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atletico Madrid vs Real Valladolid?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,