Augsburg vs Borussia Dortmund

Augsburg vs Borussia DortmundAugsburgBorussia Dortmund

⚽ 2023-05-21 – Bundesliga

 

Augsburg vs Borussia Dortmund Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Augsburg en Borussia Dortmund wordt op 2023-05-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Maaßen heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Borussia Dortmund 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Augsburg vs Borussia Dortmund, behaalde Augsburg 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Borussia Dortmund uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Augsburg: n/a
  • voor Borussia Dortmund: n/a

Augsburg vs Borussia Dortmund Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Augsburg en Borussia Dortmund:

Datum Uitslagen
2023-01-22 Borussia Dortmund 4 – 3 Augsburg
2022-02-27 Augsburg 1 – 1 Borussia Dortmund
2021-10-02 Borussia Dortmund 2 – 1 Augsburg
2021-01-30 Borussia Dortmund 3 – 1 Augsburg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Augsburg vs Borussia Dortmund H2H pagina aan.

Augsburg vs Borussia Dortmund voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Augsburg vs Borussia Dortmund Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Augsburg - Borussia Dortmund gespeeld in de Bundesliga op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Augsburg vs Borussia Dortmund Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Augsburg - Borussia Dortmund gespeeld in de Bundesliga op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Augsburg tegen Borussia Dortmund?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Augsburg tegen Borussia Dortmund te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Augsburg vs Borussia Dortmund?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,