Augsburg vs Darmstadt

Augsburg vs DarmstadtAugsburgDarmstadt

⚽ 2023-10-07 – Bundesliga

 

Augsburg vs Darmstadt Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Augsburg en Darmstadt wordt op 2023-10-07 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Maaßen heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Darmstadt 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Augsburg vs Darmstadt, behaalde Augsburg 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Darmstadt uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Augsburg: n/a
  • voor Darmstadt: n/a

Augsburg vs Darmstadt Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Augsburg en Darmstadt:

Datum Uitslagen
2017-02-25 Darmstadt 1 – 2 Augsburg
2016-09-24 Augsburg 1 – 0 Darmstadt
2016-03-12 Darmstadt 2 – 2 Augsburg
2015-10-17 Augsburg 0 – 2 Darmstadt

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Augsburg vs Darmstadt H2H pagina aan.

Augsburg vs Darmstadt voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Augsburg vs Darmstadt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Augsburg - Darmstadt gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Augsburg vs Darmstadt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Augsburg - Darmstadt gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Augsburg tegen Darmstadt?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Augsburg tegen Darmstadt te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Augsburg vs Darmstadt?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd