Barcelona vs Crvena zvezda mts

Barcelona vs Crvena zvezda mtsBarcelonaCrvena zvezda mts

🏀 2023-03-17 – Euroleague

 

Barcelona vs Crvena zvezda mts Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Barcelona tegen Crvena zvezda mts in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-03-17. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden, terwijl Crvena zvezda mts een procent winstpercentage heeft uit de laatste gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Barcelona met 1 overwinningen thuis, terwijl Crvena zvezda mts 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Barcelona een gemiddeld puntenverschil van 11.3 punten, terwijl Crvena zvezda mts een gemiddeld puntenverschil van punten heeft:

  • Barcelona: 84.2 gemiddelde punten voor, 72.9 gemiddelde punten tegen
  • Crvena zvezda mts: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen

Barcelona vs Crvena zvezda mts Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Barcelona en Crvena zvezda mts:

Datum Uitslagen
2022-12-30 Crvena zvezda mts 94 – 99 Barcelona
2022-03-18 Barcelona 82 – 70 Crvena zvezda mts
2021-12-14 Crvena zvezda mts 69 – 76 Barcelona
2021-01-22 Crvena zvezda mts 60 – 72 Barcelona

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Barcelona tegen Crvena zvezda mts wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Barcelona vs Crvena zvezda mts Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Barcelona en Crvena zvezda mts en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Barcelona vs Crvena zvezda mts Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona tegen Crvena zvezda mts die in de Euroleague op 2023-03-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Barcelona vs Crvena zvezda mts Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona tegen Crvena zvezda mts die in de Euroleague op 2023-03-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Barcelona tegen Crvena zvezda mts?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Barcelona tegen Crvena zvezda mts, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Crvena zvezda mts?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,