Barcelona vs Maccabi Tel Aviv

Barcelona vs Maccabi Tel AvivBarcelonaMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-01-31 – Euroleague

 

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Barcelona tegen Maccabi Tel Aviv in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-01-31. De thuisploeg komt met 15 overwinningen uit de laatste 18 gespeelde wedstrijden, terwijl Maccabi Tel Aviv een 0.800 procent winstpercentage heeft uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Barcelona met 0 overwinningen thuis, terwijl Maccabi Tel Aviv 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Barcelona een gemiddeld puntenverschil van 10.9 punten, terwijl Maccabi Tel Aviv een gemiddeld puntenverschil van 15.9 punten heeft:

  • Barcelona: 84.1 gemiddelde punten voor, 73.2 gemiddelde punten tegen
  • Maccabi Tel Aviv: 93.5 gemiddelde punten voor, 77.6 gemiddelde punten tegen

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Barcelona en Maccabi Tel Aviv:

Datum Uitslagen
2022-11-10 Maccabi Tel Aviv 79 – 86 Barcelona
2022-04-07 Barcelona 80 – 104 Maccabi Tel Aviv
2021-10-28 Maccabi Tel Aviv 85 – 68 Barcelona
2021-03-30 Maccabi Tel Aviv 99 – 94 Barcelona

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Barcelona tegen Maccabi Tel Aviv wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Barcelona en Maccabi Tel Aviv en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona tegen Maccabi Tel Aviv die in de Euroleague op 2023-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona tegen Maccabi Tel Aviv die in de Euroleague op 2023-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Barcelona tegen Maccabi Tel Aviv?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Barcelona tegen Maccabi Tel Aviv, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Maccabi Tel Aviv?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,