Barcelona vs Sevilla

Barcelona vs SevillaBarcelonaSevilla

⚽ 2023-09-29 – La Liga

 

Barcelona vs Sevilla Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Barcelona en Sevilla wordt op 2023-09-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Xavi heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sevilla 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Barcelona vs Sevilla, behaalde Barcelona 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Sevilla uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Barcelona: R. Lewandowski(0.83 goals/match);
  • voor Sevilla: D. Lukebakio(1 goals/match);

Barcelona vs Sevilla Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Barcelona en Sevilla:

Datum Uitslagen
2023-02-05 Barcelona 3 – 0 Sevilla
2022-09-03 Sevilla 0 – 3 Barcelona
2022-04-03 Barcelona 1 – 0 Sevilla
2021-12-21 Sevilla 1 – 1 Barcelona

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Barcelona vs Sevilla H2H pagina aan.

Barcelona vs Sevilla voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Barcelona vs Sevilla Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Barcelona - Sevilla gespeeld in de La Liga op 2023-09-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Barcelona vs Sevilla Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Barcelona - Sevilla gespeeld in de La Liga op 2023-09-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Barcelona tegen Sevilla?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Barcelona tegen Sevilla te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Sevilla?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd