Barcelona vs Zalgiris Kaunas

Barcelona vs Zalgiris KaunasBarcelonaZalgiris Kaunas

🏀 2023-03-02 – Euroleague

 

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Barcelona tegen Zalgiris Kaunas in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-03-02. De thuisploeg komt met 17 overwinningen uit de laatste 20 gespeelde wedstrijden, terwijl Zalgiris Kaunas een 0.850 procent winstpercentage heeft uit de laatste 20 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Barcelona met 2 overwinningen thuis, terwijl Zalgiris Kaunas 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Barcelona een gemiddeld puntenverschil van 11.4 punten, terwijl Zalgiris Kaunas een gemiddeld puntenverschil van 14.2 punten heeft:

  • Barcelona: 83.8 gemiddelde punten voor, 72.4 gemiddelde punten tegen
  • Zalgiris Kaunas: 85.9 gemiddelde punten voor, 71.7 gemiddelde punten tegen

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Barcelona en Zalgiris Kaunas:

Datum Uitslagen
2022-10-20 Zalgiris Kaunas 73 – 72 Barcelona
2022-03-11 Zalgiris Kaunas 91 – 84 Barcelona
2021-11-26 Barcelona 96 – 73 Zalgiris Kaunas
2021-02-18 Barcelona 86 – 62 Zalgiris Kaunas

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Barcelona tegen Zalgiris Kaunas wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Barcelona en Zalgiris Kaunas en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Barcelona tegen Zalgiris Kaunas?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Barcelona tegen Zalgiris Kaunas, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Zalgiris Kaunas?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,