Baskonia vs Monaco

Baskonia vs MonacoBaskoniaMonaco

🏀 2023-03-10 – Euroleague

 

Baskonia vs Monaco Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Baskonia tegen Monaco in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-03-10. De thuisploeg komt met 17 overwinningen uit de laatste 21 gespeelde wedstrijden, terwijl Monaco een 0.818 procent winstpercentage heeft uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Baskonia met 1 overwinningen thuis, terwijl Monaco 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Baskonia een gemiddeld puntenverschil van 8.8 punten, terwijl Monaco een gemiddeld puntenverschil van 9.6 punten heeft:

  • Baskonia: 91.0 gemiddelde punten voor, 82.2 gemiddelde punten tegen
  • Monaco: 90.4 gemiddelde punten voor, 80.8 gemiddelde punten tegen

Baskonia vs Monaco Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Baskonia en Monaco:

Datum Uitslagen
2022-11-18 Monaco 79 – 74 Baskonia
2022-03-25 Monaco 78 – 68 Baskonia
2021-10-22 Baskonia 78 – 66 Monaco
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Baskonia tegen Monaco wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Baskonia vs Monaco Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Baskonia en Monaco en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Baskonia vs Monaco Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Baskonia tegen Monaco die in de Euroleague op 2023-03-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Baskonia vs Monaco Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Baskonia tegen Monaco die in de Euroleague op 2023-03-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Baskonia tegen Monaco?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Baskonia tegen Monaco, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Baskonia vs Monaco?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,