Bayer Leverkusen vs Union Berlin

Bayer Leverkusen vs Union BerlinBayer LeverkusenUnion Berlin

⚽ 2023-11-12 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Union Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Union Berlin wordt op 2023-11-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Xabi Alonso heeft 5 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Union Berlin 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bayer Leverkusen vs Union Berlin, behaalde Bayer Leverkusen 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Union Berlin uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bayer Leverkusen: n/a
  • voor Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);

Bayer Leverkusen vs Union Berlin Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bayer Leverkusen en Union Berlin:

Datum Uitslagen
2023-04-29 Union Berlin 0 – 0 Bayer Leverkusen
2022-11-06 Bayer Leverkusen 5 – 0 Union Berlin
2022-01-08 Bayer Leverkusen 2 – 2 Union Berlin
2021-08-14 Union Berlin 1 – 1 Bayer Leverkusen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bayer Leverkusen vs Union Berlin H2H pagina aan.

Bayer Leverkusen vs Union Berlin voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bayer Leverkusen vs Union Berlin Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayer Leverkusen - Union Berlin gespeeld in de Bundesliga op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bayer Leverkusen vs Union Berlin Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayer Leverkusen - Union Berlin gespeeld in de Bundesliga op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bayer Leverkusen tegen Union Berlin?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bayer Leverkusen tegen Union Berlin te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayer Leverkusen vs Union Berlin?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd