Bayern Munich vs Hertha BSC

Bayern Munich vs Hertha BSCBayern MunichHertha BSC

⚽ 2023-04-30 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Hertha BSC Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bayern Munich en Hertha BSC wordt op 2023-04-30 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Tuchel heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hertha BSC 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bayern Munich vs Hertha BSC, behaalde Bayern Munich 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Hertha BSC uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bayern Munich: n/a
  • voor Hertha BSC: n/a

Bayern Munich vs Hertha BSC Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bayern Munich en Hertha BSC:

Datum Uitslagen
2022-11-05 Hertha BSC 2 – 3 Bayern Munich
2022-01-23 Hertha BSC 1 – 4 Bayern Munich
2021-08-28 Bayern Munich 5 – 0 Hertha BSC
2021-02-05 Hertha BSC 0 – 1 Bayern Munich

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bayern Munich vs Hertha BSC H2H pagina aan.

Bayern Munich vs Hertha BSC voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bayern Munich vs Hertha BSC Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayern Munich - Hertha BSC gespeeld in de Bundesliga op 2023-04-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bayern Munich vs Hertha BSC Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayern Munich - Hertha BSC gespeeld in de Bundesliga op 2023-04-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bayern Munich tegen Hertha BSC?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bayern Munich tegen Hertha BSC te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern Munich vs Hertha BSC?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,