Bayern vs Alba Berlin

Bayern vs Alba BerlinBayernAlba Berlin

🏀 2023-03-17 – Euroleague

 

Bayern vs Alba Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Bayern tegen Alba Berlin in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-03-17. De thuisploeg komt met 16 overwinningen uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden, terwijl Alba Berlin een 0.909 procent winstpercentage heeft uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Bayern met 1 overwinningen thuis, terwijl Alba Berlin 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Bayern een gemiddeld puntenverschil van 5.3 punten, terwijl Alba Berlin een gemiddeld puntenverschil van 10.5 punten heeft:

  • Bayern: 82.0 gemiddelde punten voor, 76.7 gemiddelde punten tegen
  • Alba Berlin: 90.5 gemiddelde punten voor, 80.0 gemiddelde punten tegen

Bayern vs Alba Berlin Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Bayern en Alba Berlin:

Datum Uitslagen
2023-03-04 Alba Berlin 71 – 76 Bayern
2023-02-18 Bayern 83 – 77 Alba Berlin
2023-01-08 Bayern 79 – 80 Alba Berlin
2022-11-10 Alba Berlin 77 – 79 Bayern

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Bayern tegen Alba Berlin wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Bayern vs Alba Berlin Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Bayern en Alba Berlin en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Bayern vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2023-03-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Bayern vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2023-03-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Bayern tegen Alba Berlin?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Bayern tegen Alba Berlin, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern vs Alba Berlin?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,