Bayern vs Zalgiris Kaunas

Bayern vs Zalgiris KaunasBayernZalgiris Kaunas

🏀 2023-04-14 – Euroleague

 

Bayern vs Zalgiris Kaunas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Bayern tegen Zalgiris Kaunas in de Euroleague begint om 18:30 op 2023-04-14. De thuisploeg komt met 21 overwinningen uit de laatste 27 gespeelde wedstrijden, terwijl Zalgiris Kaunas een 0.846 procent winstpercentage heeft uit de laatste 26 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Bayern met 2 overwinningen thuis, terwijl Zalgiris Kaunas 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Bayern een gemiddeld puntenverschil van 7.4 punten, terwijl Zalgiris Kaunas een gemiddeld puntenverschil van 15.6 punten heeft:

  • Bayern: 81.4 gemiddelde punten voor, 74.0 gemiddelde punten tegen
  • Zalgiris Kaunas: 87.5 gemiddelde punten voor, 71.9 gemiddelde punten tegen

Bayern vs Zalgiris Kaunas Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Bayern en Zalgiris Kaunas:

Datum Uitslagen
2022-12-23 Zalgiris Kaunas 75 – 67 Bayern
2022-01-11 Bayern 74 – 65 Zalgiris Kaunas
2021-10-21 Zalgiris Kaunas 73 – 75 Bayern
2021-04-01 Bayern 71 – 70 Zalgiris Kaunas

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Bayern tegen Zalgiris Kaunas wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Bayern vs Zalgiris Kaunas Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Bayern en Zalgiris Kaunas en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Bayern vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2023-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Bayern vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2023-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Bayern tegen Zalgiris Kaunas?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Bayern tegen Zalgiris Kaunas, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern vs Zalgiris Kaunas?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl