Bochum vs Schalke 04

Bochum vs Schalke 04BochumSchalke 04

⚽ 2023-03-04 – Bundesliga

 

Bochum vs Schalke 04 Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bochum en Schalke 04 wordt op 2023-03-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Letsch heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Schalke 04 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bochum vs Schalke 04, behaalde Bochum 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Schalke 04 uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bochum: n/a
  • voor Schalke 04: n/a

Bochum vs Schalke 04 Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bochum en Schalke 04:

Datum Uitslagen
2022-09-10 Schalke 04 3 – 1 Bochum
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bochum vs Schalke 04 H2H pagina aan.

Bochum vs Schalke 04 voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bochum vs Schalke 04 Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bochum - Schalke 04 gespeeld in de Bundesliga op 2023-03-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bochum vs Schalke 04 Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bochum - Schalke 04 gespeeld in de Bundesliga op 2023-03-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bochum tegen Schalke 04?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bochum tegen Schalke 04 te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bochum vs Schalke 04?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,