Borussia Dortmund vs Heidenheim

Borussia Dortmund vs HeidenheimBorussia DortmundHeidenheim

⚽ 2023-09-01 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Heidenheim Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Heidenheim wordt op 2023-09-01 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Terzić heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Heidenheim 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Borussia Dortmund vs Heidenheim, behaalde Borussia Dortmund 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Heidenheim uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Borussia Dortmund: D. Malen(1 goals/match);
  • voor Heidenheim: J. Beste(1 goals/match);

Borussia Dortmund vs Heidenheim Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Borussia Dortmund en Heidenheim:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Borussia Dortmund vs Heidenheim H2H pagina aan.

Borussia Dortmund vs Heidenheim voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Borussia Dortmund vs Heidenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia Dortmund - Heidenheim gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-01 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Borussia Dortmund vs Heidenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia Dortmund - Heidenheim gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-01 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Borussia Dortmund tegen Heidenheim?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Borussia Dortmund tegen Heidenheim te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Borussia Dortmund vs Heidenheim?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl