Borussia M’gladbach vs Bayern Munich

Borussia M’gladbach vs Bayern MunichBorussia M'gladbachBayern Munich

⚽ 2023-09-02 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Bayern Munich Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Borussia M’gladbach en Bayern Munich wordt op 2023-09-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach G. Seoane heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayern Munich 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Borussia M’gladbach vs Bayern Munich, behaalde Borussia M’gladbach 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayern Munich uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Borussia M’gladbach: T. Čvančara(1 goals/match);
  • voor Bayern Munich: L. Sané(1 goals/match);H. Kane(1.5 goals/match);

Borussia M’gladbach vs Bayern Munich Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Borussia M’gladbach en Bayern Munich:

Datum Uitslagen
2023-02-18 Borussia M’gladbach 3 – 2 Bayern Munich
2022-08-27 Bayern Munich 1 – 1 Borussia M’gladbach
2022-01-07 Bayern Munich 1 – 2 Borussia M’gladbach
2021-10-27 Borussia M’gladbach 5 – 0 Bayern Munich

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Borussia M’gladbach vs Bayern Munich H2H pagina aan.

Borussia M’gladbach vs Bayern Munich voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Borussia M'gladbach vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia M'gladbach - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Borussia M'gladbach vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia M'gladbach - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Borussia M’gladbach tegen Bayern Munich?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Borussia M’gladbach tegen Bayern Munich te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Borussia M’gladbach vs Bayern Munich?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl