Boston Celtics vs Brooklyn Nets

Boston Celtics vs Brooklyn NetsBoston CelticsBrooklyn Nets

🏀 2023-11-11 – NBA

 

Boston Celtics vs Brooklyn Nets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Brooklyn Nets in de NBA begint om 01:30 op 2023-11-11. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden, terwijl Brooklyn Nets een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 8 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 1 overwinningen thuis, terwijl Brooklyn Nets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 12 punten, terwijl Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten heeft:

  • Boston Celtics: 120.6 gemiddelde punten voor, 108.6 gemiddelde punten tegen
  • Brooklyn Nets: 115.4 gemiddelde punten voor, 114.8 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Brooklyn Nets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Brooklyn Nets:

Datum Uitslagen
2023-11-05 Brooklyn Nets 114 – 124 Boston Celtics
2023-03-04 Boston Celtics 105 – 115 Brooklyn Nets
2023-02-02 Boston Celtics 139 – 96 Brooklyn Nets
2023-01-13 Brooklyn Nets 98 – 109 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Brooklyn Nets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Boston Celtics vs Brooklyn Nets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Brooklyn Nets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-11-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-11-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Brooklyn Nets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Brooklyn Nets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Brooklyn Nets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd