Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers

Boston Celtics vs Cleveland CavaliersBoston CelticsCleveland Cavaliers

🏀 2023-03-02 – NBA

 

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Cleveland Cavaliers in de NBA begint om 01:30 op 2023-03-02. De thuisploeg komt met 44 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Cleveland Cavaliers een 0.609 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 1 overwinningen thuis, terwijl Cleveland Cavaliers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 5.7 punten, terwijl Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 5.4 punten heeft:

  • Boston Celtics: 117.7 gemiddelde punten voor, 112 gemiddelde punten tegen
  • Cleveland Cavaliers: 111.9 gemiddelde punten voor, 106.5 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Cleveland Cavaliers:

Datum Uitslagen
2022-11-03 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
2022-10-29 Boston Celtics – Cleveland Cavaliers
2021-12-23 Boston Celtics 111 – 101 Cleveland Cavaliers
2021-11-16 Cleveland Cavaliers 92 – 98 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Cleveland Cavaliers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Cleveland Cavaliers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Cleveland Cavaliers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Cleveland Cavaliers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,