Boston Celtics vs Los Angeles Lakers

Boston Celtics vs Los Angeles LakersBoston CelticsLos Angeles Lakers

🏀 2023-01-29 – NBA

 

Boston Celtics vs Los Angeles Lakers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Los Angeles Lakers in de NBA begint om 02:30 op 2023-01-29. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Lakers een 0.469 procent winstpercentage heeft uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 1 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Lakers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 5.5 punten, terwijl Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -1 punten heeft:

  • Boston Celtics: 117.6 gemiddelde punten voor, 112.1 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Lakers: 117 gemiddelde punten voor, 118 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Los Angeles Lakers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Los Angeles Lakers:

Datum Uitslagen
2022-12-14 Los Angeles Lakers 118 – 122 Boston Celtics
2021-12-08 Los Angeles Lakers 117 – 102 Boston Celtics
2021-11-20 Boston Celtics 130 – 108 Los Angeles Lakers
2021-04-16 Los Angeles Lakers 113 – 121 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Los Angeles Lakers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Boston Celtics vs Los Angeles Lakers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Los Angeles Lakers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-01-29 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-01-29 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Los Angeles Lakers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Los Angeles Lakers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Los Angeles Lakers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,