Boston Celtics vs Miami Heat

Boston Celtics vs Miami HeatBoston CelticsMiami Heat

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Boston Celtics vs Miami Heat Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Miami Heat in de NBA begint om 00:30 op 2023-10-28. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Miami Heat een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 1 overwinningen thuis, terwijl Miami Heat 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 4 punten, terwijl Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van 1 punten heeft:

  • Boston Celtics: 108 gemiddelde punten voor, 104 gemiddelde punten tegen
  • Miami Heat: 103 gemiddelde punten voor, 102 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Miami Heat Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Miami Heat:

Datum Uitslagen
2023-07-08 Boston Celtics 88 – 99 Miami Heat
2023-05-30 Boston Celtics 84 – 103 Miami Heat
2023-05-28 Miami Heat 103 – 104 Boston Celtics
2023-05-26 Boston Celtics 110 – 97 Miami Heat

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Miami Heat wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Boston Celtics vs Miami Heat Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Miami Heat en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Miami Heat die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Miami Heat die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Miami Heat?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Miami Heat, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Miami Heat?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd