Brest vs Auxerre

Brest vs AuxerreBrestAuxerre

⚽ 2023-05-14 – Ligue 1

 

Brest vs Auxerre Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brest en Auxerre wordt op 2023-05-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Roy heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Auxerre 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brest vs Auxerre, behaalde Brest 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Auxerre uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brest: n/a
  • voor Auxerre: n/a

Brest vs Auxerre Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brest en Auxerre:

Datum Uitslagen
2022-10-02 Auxerre 1 – 1 Brest
2019-02-11 Brest 1 – 0 Auxerre
2018-08-31 Auxerre 0 – 2 Brest
2018-03-09 Auxerre 1 – 2 Brest

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brest vs Auxerre H2H pagina aan.

Brest vs Auxerre voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brest vs Auxerre Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brest - Auxerre gespeeld in de Ligue 1 op 2023-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brest vs Auxerre Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brest - Auxerre gespeeld in de Ligue 1 op 2023-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brest tegen Auxerre?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brest tegen Auxerre te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brest vs Auxerre?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl