Brest vs Lens

Brest vs LensBrestLens

⚽ 2023-08-13 – Ligue 1

 

Brest vs Lens Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brest en Lens wordt op 2023-08-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 11:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Roy heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lens 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brest vs Lens, behaalde Brest 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Lens uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brest: n/a
  • voor Lens: n/a

Brest vs Lens Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brest en Lens:

Datum Uitslagen
2023-02-05 Brest 1 – 1 Lens
2023-01-22 Brest 1 – 3 Lens
2022-08-07 Lens 3 – 2 Brest
2022-03-05 Lens 0 – 1 Brest

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brest vs Lens H2H pagina aan.

Brest vs Lens voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brest vs Lens Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brest - Lens gespeeld in de Ligue 1 op 2023-08-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brest vs Lens Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brest - Lens gespeeld in de Ligue 1 op 2023-08-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brest tegen Lens?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brest tegen Lens te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brest vs Lens?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl