Brighton & Hove Albion vs Sheffield United

Brighton & Hove Albion vs Sheffield UnitedBrighton & Hove AlbionSheffield United

⚽ 2023-11-12 – Premier League

 

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Sheffield United wordt op 2023-11-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. De Zerbi heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sheffield United 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brighton & Hove Albion vs Sheffield United, behaalde Brighton & Hove Albion 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sheffield United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brighton & Hove Albion: n/a
  • voor Sheffield United: n/a

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brighton & Hove Albion en Sheffield United:

Datum Uitslagen
2021-04-24 Sheffield United 1 – 0 Brighton & Hove Albion
2020-12-20 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Sheffield United
2020-02-22 Sheffield United 1 – 1 Brighton & Hove Albion
2019-12-21 Brighton & Hove Albion 0 – 1 Sheffield United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brighton & Hove Albion vs Sheffield United H2H pagina aan.

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Sheffield United gespeeld in de Premier League op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Sheffield United gespeeld in de Premier League op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brighton & Hove Albion tegen Sheffield United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brighton & Hove Albion tegen Sheffield United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brighton & Hove Albion vs Sheffield United?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd