Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets

Brooklyn Nets vs Charlotte HornetsBrooklyn NetsCharlotte Hornets

🏀 2023-03-06 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Brooklyn Nets tegen Charlotte Hornets in de NBA begint om 00:00 op 2023-03-06. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden, terwijl Charlotte Hornets een 0.308 procent winstpercentage heeft uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Brooklyn Nets met 1 overwinningen thuis, terwijl Charlotte Hornets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten, terwijl Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -5.9 punten heeft:

  • Brooklyn Nets: 113.7 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen
  • Charlotte Hornets: 112.2 gemiddelde punten voor, 118.1 gemiddelde punten tegen

Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Brooklyn Nets en Charlotte Hornets:

Datum Uitslagen
2023-01-01 Charlotte Hornets 106 – 123 Brooklyn Nets
2022-12-08 Brooklyn Nets 122 – 116 Charlotte Hornets
2022-11-06 Charlotte Hornets 94 – 98 Brooklyn Nets
2022-03-28 Brooklyn Nets 110 – 119 Charlotte Hornets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Brooklyn Nets tegen Charlotte Hornets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Brooklyn Nets en Charlotte Hornets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen Charlotte Hornets die in de NBA op 2023-03-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen Charlotte Hornets die in de NBA op 2023-03-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Brooklyn Nets tegen Charlotte Hornets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen Charlotte Hornets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,