Cadiz vs Rayo Vallecano

Cadiz vs Rayo VallecanoCadizRayo Vallecano

⚽ 2023-09-27 – La Liga

 

Cadiz vs Rayo Vallecano Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cadiz en Rayo Vallecano wordt op 2023-09-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Sergio heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Rayo Vallecano 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cadiz vs Rayo Vallecano, behaalde Cadiz 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Rayo Vallecano uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cadiz: n/a
  • voor Rayo Vallecano: n/a

Cadiz vs Rayo Vallecano Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cadiz en Rayo Vallecano:

Datum Uitslagen
2023-02-25 Cadiz 1 – 0 Rayo Vallecano
2022-10-22 Rayo Vallecano 5 – 1 Cadiz
2022-03-06 Cadiz 2 – 0 Rayo Vallecano
2021-09-26 Rayo Vallecano 3 – 1 Cadiz

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cadiz vs Rayo Vallecano H2H pagina aan.

Cadiz vs Rayo Vallecano voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cadiz vs Rayo Vallecano Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cadiz - Rayo Vallecano gespeeld in de La Liga op 2023-09-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cadiz vs Rayo Vallecano Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cadiz - Rayo Vallecano gespeeld in de La Liga op 2023-09-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cadiz tegen Rayo Vallecano?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cadiz tegen Rayo Vallecano te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cadiz vs Rayo Vallecano?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd