Cagliari vs Udinese

Cagliari vs UdineseCagliariUdinese

⚽ 2023-09-17 – Serie A

 

Cagliari vs Udinese Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cagliari en Udinese wordt op 2023-09-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 10:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Ranieri heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Udinese 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cagliari vs Udinese, behaalde Cagliari 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Udinese uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cagliari: n/a
  • voor Udinese: n/a

Cagliari vs Udinese Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cagliari en Udinese:

Datum Uitslagen
2022-04-03 Udinese 5 – 1 Cagliari
2021-12-18 Cagliari 0 – 4 Udinese
2021-04-21 Udinese 0 – 1 Cagliari
2020-12-20 Cagliari 1 – 1 Udinese

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cagliari vs Udinese H2H pagina aan.

Cagliari vs Udinese voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cagliari vs Udinese Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cagliari - Udinese gespeeld in de Serie A op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cagliari vs Udinese Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cagliari - Udinese gespeeld in de Serie A op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cagliari tegen Udinese?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cagliari tegen Udinese te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cagliari vs Udinese?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl