Cambuur vs Fortuna Sittard

Cambuur vs Fortuna SittardCambuurFortuna Sittard

⚽ 2023-01-29 – Eredivisie

 

Cambuur vs Fortuna Sittard Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cambuur en Fortuna Sittard wordt op 2023-01-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 15:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Ultee heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fortuna Sittard 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cambuur vs Fortuna Sittard, behaalde Cambuur 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Fortuna Sittard uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cambuur: n/a
  • voor Fortuna Sittard: n/a

Cambuur vs Fortuna Sittard Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cambuur en Fortuna Sittard:

Datum Uitslagen
2022-08-20 Fortuna Sittard 1 – 4 Cambuur
2022-02-26 Cambuur 2 – 1 Fortuna Sittard
2021-10-16 Fortuna Sittard 1 – 0 Cambuur
2018-12-19 Fortuna Sittard 2 – 1 Cambuur

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cambuur vs Fortuna Sittard H2H pagina aan.

Cambuur vs Fortuna Sittard voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cambuur vs Fortuna Sittard Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cambuur - Fortuna Sittard gespeeld in de Eredivisie op 2023-01-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cambuur vs Fortuna Sittard Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cambuur - Fortuna Sittard gespeeld in de Eredivisie op 2023-01-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cambuur tegen Fortuna Sittard?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cambuur tegen Fortuna Sittard te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cambuur vs Fortuna Sittard?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,