Cambuur vs RKC Waalwijk

Cambuur vs RKC WaalwijkCambuurRKC Waalwijk

⚽ 2023-05-28 – Eredivisie

 

Cambuur vs RKC Waalwijk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cambuur en RKC Waalwijk wordt op 2023-05-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Ultee heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RKC Waalwijk 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cambuur vs RKC Waalwijk, behaalde Cambuur 0 overwinningen in eigen huis, terwijl RKC Waalwijk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cambuur: n/a
  • voor RKC Waalwijk: n/a

Cambuur vs RKC Waalwijk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cambuur en RKC Waalwijk:

Datum Uitslagen
2022-09-17 RKC Waalwijk 5 – 1 Cambuur
2022-05-06 Cambuur 1 – 1 RKC Waalwijk
2021-10-31 RKC Waalwijk 0 – 1 Cambuur
2020-10-28 RKC Waalwijk 2 – 2 Cambuur

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cambuur vs RKC Waalwijk H2H pagina aan.

Cambuur vs RKC Waalwijk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cambuur vs RKC Waalwijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cambuur - RKC Waalwijk gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cambuur vs RKC Waalwijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cambuur - RKC Waalwijk gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cambuur tegen RKC Waalwijk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cambuur tegen RKC Waalwijk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cambuur vs RKC Waalwijk?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,