Celta de Vigo vs Deportivo Alavés

Celta de Vigo vs Deportivo AlavésCelta de VigoDeportivo Alavés

⚽ 2023-09-28 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Celta de Vigo en Deportivo Alavés wordt op 2023-09-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Rafael Benítez heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Deportivo Alavés 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Celta de Vigo vs Deportivo Alavés, behaalde Celta de Vigo 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Deportivo Alavés uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Celta de Vigo: n/a
  • voor Deportivo Alavés: n/a

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Celta de Vigo en Deportivo Alavés:

Datum Uitslagen
2022-05-07 Celta de Vigo 4 – 0 Deportivo Alavés
2021-11-27 Deportivo Alavés 1 – 2 Celta de Vigo
2021-04-04 Deportivo Alavés 1 – 3 Celta de Vigo
2020-12-20 Celta de Vigo 2 – 0 Deportivo Alavés

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Celta de Vigo vs Deportivo Alavés H2H pagina aan.

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Celta de Vigo - Deportivo Alavés gespeeld in de La Liga op 2023-09-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Celta de Vigo vs Deportivo Alavés Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Celta de Vigo - Deportivo Alavés gespeeld in de La Liga op 2023-09-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Celta de Vigo tegen Deportivo Alavés?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Celta de Vigo tegen Deportivo Alavés te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Celta de Vigo vs Deportivo Alavés?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd