Cercle Brugge vs Sint-Truiden

Cercle Brugge vs Sint-TruidenCercle BruggeSint-Truiden

⚽ 2023-04-14 – First Division A

 

Cercle Brugge vs Sint-Truiden Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden wordt op 2023-04-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op TBA GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Muslić heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sint-Truiden 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cercle Brugge vs Sint-Truiden, behaalde Cercle Brugge 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sint-Truiden uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cercle Brugge: n/a
  • voor Sint-Truiden: n/a

Cercle Brugge vs Sint-Truiden Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden:

Datum Uitslagen
2022-11-12 Sint-Truiden 0 – 1 Cercle Brugge
2021-12-11 Sint-Truiden 1 – 2 Cercle Brugge
2021-08-28 Cercle Brugge 0 – 1 Sint-Truiden
2021-01-31 Sint-Truiden 3 – 0 Cercle Brugge

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cercle Brugge vs Sint-Truiden H2H pagina aan.

Cercle Brugge vs Sint-Truiden voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cercle Brugge vs Sint-Truiden Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cercle Brugge - Sint-Truiden gespeeld in de First Division A op 2023-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cercle Brugge vs Sint-Truiden Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cercle Brugge - Sint-Truiden gespeeld in de First Division A op 2023-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cercle Brugge tegen Sint-Truiden?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cercle Brugge tegen Sint-Truiden te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cercle Brugge vs Sint-Truiden?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl