Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers

Charlotte Hornets vs Cleveland CavaliersCharlotte HornetsCleveland Cavaliers

🏀 2023-03-15 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Charlotte Hornets tegen Cleveland Cavaliers in de NBA begint om 00:00 op 2023-03-15. De thuisploeg komt met 22 overwinningen uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden, terwijl Cleveland Cavaliers een 0.614 procent winstpercentage heeft uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Charlotte Hornets met 1 overwinningen thuis, terwijl Cleveland Cavaliers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -5.7 punten, terwijl Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 5.3 punten heeft:

  • Charlotte Hornets: 111.8 gemiddelde punten voor, 117.5 gemiddelde punten tegen
  • Cleveland Cavaliers: 112 gemiddelde punten voor, 106.7 gemiddelde punten tegen

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Charlotte Hornets en Cleveland Cavaliers:

Datum Uitslagen
2023-03-12 Charlotte Hornets 108 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-11-19 Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets
2022-07-13 Charlotte Hornets 91 – 80 Cleveland Cavaliers
2022-02-05 Charlotte Hornets 101 – 102 Cleveland Cavaliers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Charlotte Hornets tegen Cleveland Cavaliers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Charlotte Hornets en Cleveland Cavaliers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Charlotte Hornets tegen Cleveland Cavaliers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Cleveland Cavaliers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,